Tillgänglighet på energikallan.se

Besök Linde AB, som ägs till 100 procent av Lindesbergs kommun, står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Den här sidan beskriver hur energikallan.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?
Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?Om du behöver innehåll från energikallan.se i något annat format kan du kontakta oss via e-post energikallan@besoklinde.se alternativt telefonnummer 0581-815 30.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet
Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så att vi får veta att problemet finns. Kontakta oss via e-post energikallan@besoklinde.se alternativt telefonnummer 0581-815 30.

Tillsyn
Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och påtala det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet
Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.

Innehåll som inte är tillgängligt
Den här webbplatsen är inte helt förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Här följer de brister i tillgängligheten på webbplatsen som vi känner till:

  • PDF-filer är inte tillgänglighetsanpassade.
  • Alternativtexter som läses upp vid uppläsning av innehåll saknas på flera ställen.

Vår ambition är att åtgärda eventuella tillgänglighetsproblem senast hösten 2021. Kontakta oss gärna om du stöter på problem eller hittar felaktigheter via e-post energikallan@besoklinde.se alternativt telefonnummer 0581-815 30.

Oskäligt betungande anpassning
Besök Linde AB åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för nedanstående innehåll.

Vi har pdf-filer på webbplatsen som inte är fullt tillgängliga. Det krävs en stor översyn men vår målsättning är att åtgärda problemet till hösten 2021.

Hur vi testar webbplatsen
Vi har gjort en intern testning av hela energikallan.se med webbpubliceringsverktyget SiteVisions egen validerings-, länk- och tillgänglighetskontroll vid publicering.

Vi genomför länk- och tillgänglighetskontroll en gång i månaden på hela webbplatsen med hjälp av SiteVisions inbyggda funktion.

Varje sida kontrolleras vid publicering med SiteVisions inbyggda länk- och tillgänglighetskontroll.

Redogörelsen uppdaterades senast den 6 september 2021.