Lindesberg

KOMBINERA DITT BESÖK hos oss MED ANDRA AKTIVITETER I BERGSLAGEN

Lindesberg - småstaden med härlig natur och med sjön mitt i staden.

I Lindesberg finns det mesta du behöver på nära håll hos den lokala handeln. Söker du det där lilla extra är området fullt av gårdsbutiker med närodlade grönsaker och lokalproducerade delikatesser. Ta dig tid och njut av smakerna och dofterna.

Lindesberg har alltid nära till naturupplevelser. Runt Lindesjön finns en fin tur på 7-9 km där du även passerar ett utegym. Utsikterna runt om Lindesberg är mycket goda. Du får se vyer som är svåra att sätta ord på.

Är du ute efter mer aktiviteter kan du besöka äventyrsgolfen som passar både stora som små. Den stadsnära 18 håls golfbanan och den populära Plantmarknaden lockar årligen många besökare.

Med gångavstånd från badet ligger Lindesberg Arena Länk till annan webbplats.. I arenan är det alltid liv och rörelse i form av evenemang, idrott, bowling och restaurang.
Mitt i staden finner du Lindesbergs Bio Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som är en bra kombination till din badupplevelse. Här sker det inte bara biovisningar, utan även opera, teaterföreställningar, möten, föreläsningar men också mycket mer. 

Välkommen att uppleva ditt Lindesberg.


EVENEMANG

Lindesberg sträcker sig från Kloten i norr till Fellingsbro i söder. Ett vidsträckt område med många centralorter. På de flesta orter finns åtminstone en förening eller eldsjäl som ofta ordnar saker. Hos Upplev Lindesberg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du säkerligen ett evenemang som passar dig!