Actic Lindesberg

TRÄNING MED HÄLSA I FOKUS

Hos oss på Actic Lindesberg finns möjlighet att både gymma självständigt och delta i något av våra olika instruktörsledda gruppträningspass. Som medlem hos oss har du även tillgång till vårt äventyrsbad och motionsbassäng.

Vår gymanläggning är fullt utrustad med maskiner för hela kroppen. Dessutom har vi ett friviktsrum och en övervåning med flera olika motionscyklar, crosstrainers samt löpband. I vårt gym kan du alltid provträna kostnadsfritt med en instruktör.

Mätning av kroppsammansättning (BIA-mätning)

Hos oss kan du göra en så kallas BIA-mätning (bioelektrisk impedans analys). Det är en vetenskapligt erkänd metod att mäta kroppens sammansättning. På bara någon minut får du reda på din muskelmassa, fettprocent, vattenmängd och metaboliska ålder.

PRIS
100 kr

BOKA TID
Actic/Badhuset Energikällan
Tfn: 0581-815 30
E
-post: lindesberg@actic.se


Priser och mer information

actic.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du hitta priser och aktuella erbjudanden, kontakta kundsupport samt logga in via mina sidor för att boka gruppträningspass.

Varmt välkomna in till oss på Actic Lindesberg! 

VIKTIG INFORMATION

Badhuset öppnar för allmänheten den 15 juli!

För mer informaton, klicka här.

sommarens öppettider

MÅNDAG-SÖNDAG

RECEPTION 10.00-17.00
GYM 05.00-23.00
BASSÄNGER 10.00-16.30
RELAXAVDELNING 10.00-16.30

Observera att:

Bassängerna alltid stänger 30 minuter innan hela anläggningen.

Gymmet är bemannat under receptionens öppettider. Övriga tider är anläggningen obemannad och entré till gym sker endast via Acticentrén.

Hur kommer jag in på mina sidor?

Gå till www.actic.se/logga-in Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Dina inloggningsuppgifter är ditt medlemsid (kontakta receptionen om du inte kan ditt medlemsid) eller mailadress och din PIN-kod/lösenord är dag och månad i ditt födelsedatum (ddmm).