Renovering av äventyrsdelen

STOR RENOVERING AV ÄVENTYRSDELEN BERÄKNAS VARA KLAR I DECEMBER 2019

Det 30 år gamla badhuset har varit med om mycket i sina dagar. Det börjar både synas och märkas på sina håll. På grund av flera läckage från våra pooler ner i källaren på badhusfastigheten har vi gemensamt med fastighetsägaren nu beslutat att göra en större renovering av äventyrsdelen.

Renoveringen kommer att påbörjas vecka 19 och pågå fram till november/december 2019. Hela badanläggningen var stängd från och med 6 maj till och med mitten av augusti. Måndag den 12 augusti öppnade motionsbassängen, relaxavdelningen och undervisningsbassängen igen. Äventyrsbassängen, lilla barnpoolen och rutschbanan beräknas öppna i december.
Gymmet kommer att ha öppet som vanligt under hela perioden.

Äventyrsbassängen, den lilla barnpoolen samt golvytorna runt poolerna, får nya tätskikt och nytt kakel. En del underhåll med vattenreningen kommer även att göras och de läckage som finns kommer att åtgärdas.

Klicka här för att läsa mer om var vi befinner oss i byggprocessen.

Under Frågor och svar hittar du svar på de vanligaste frågorna. Bland annat om gymmets öppettider, årskort och simskola.


Hittar du inte svaret på din fråga på hemsidan är du välkommen att höra av dig till oss på tel. 0581-815 30 eller energikallan@besoklinde.se.


Vi beklagar om stängningen orsakar olägenhet på något sätt, men hälsar er varmt välkomna tillbaka till ett fint och tätt badhus!


Fakta

TIDIGARE RENOVERINGAR

Motionsbassängen 2013
Relaxen 2015
Rutschkanan 2017
Undervisningsbassängen 2018
Yttertak och fasad 2018